top of page

Reviews

Wat zeggen klanten over mij

Ik ben heel blij dat Janine mij geholpen heeft met de fotoshoot van collega's van HCS.

Een fotoshoot voor je eigen collega's is natuurlijk spannend, want je wilt dat ze zich comfortabel voelen als ze op de foto gaan.  Janine is iemand die mensen begrijpt, naar ze luistert en goed contact maakt. Hierdoor verliep de fotoshoot zeer ontspannen.  Janine denkt goed mee met de setting en heeft oog voor detail. De samenwerking was fijn, gezellig en zeer professioneel en de foto's werden vlot geleverd. Een prachtig resultaat! Leuke enthousiaste foto's van onze collega's die zelf erg blij waren met hun foto.

                                                                          Beatrijs van HCS

Het was van het begin tot het eind prettig samenwerken met Janine. Ze reageert snel en kwam professioneel over. Op locatie was zij geduldig en nam zij de tijd voor iedereen.

De foto's zijn super geworden en ik kan haar erg aanraden!

                                                                Yvonne van Deerns Nederland

Bij het maken van een serie personal branding en zakelijke portretfoto's heb ik heel fijn samengewerkt met Janine. Die samenwerking begon al bij de eerste mail. Wat wil je? Waarvoor? Op basis van mijn antwoorden kwam Janine met een locatie waar mijn Rotterdamse hart sneller van gaat kloppen. Ook tijdens de fotoshoot is het een samenspel. Ik had duidelijke wensen, Janine gaf daarop advies. Met een resultaat waar ik heel tevreden mee ben. Met deze foto's kan ik voorlopig weer vooruit, voor verschillende middelen. Oh ja, en de fotoshoot  was gewoon ook nog eens heel gezellig!

                                                                Barbara van Villacommunicatie       

 

Ik wilde graag een portret samen met mijn dochter. Janine stelde ons op ons gemak en door de gezellige sfeer konden we ons goed ontspannen. Ze liet ons gelijk meekijken naar de serie foto's die ze schoot, zodat we de (voor ons) beste konden uitkiezen. Het is een dierbaar portret, waar we heel blij mee zijn.

                                                                Saskia (moeder dochter portret) 

 

Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Je hebt ons verast met het eindresultaat en de kijk als professional naar onze inrichting. Bedankt voor de prachtige foto's en gezellige ochtend!

                                                                                                           Meggy  (interieur foto's)

            

 

bottom of page