top of page

                                Janine Metselaar Fotografie

_MG_4662_edited.png
                  
 
Al lange tijd had ik de wens om met fotografie aan de slag te gaan. Maar als ik iets doe, dan doe ik het goed. Dus toen mijn twee kinderen groot genoeg waren, had ik de tijd om meer te weten te komen over dit mooie vak. Wat begon met een basiscursus, eindigde met een beroepsopleiding aan de fotovakschool in Rotterdam. Een brede opleiding, waar je niet alleen de aspecten van fotografie leert kennen, maar ook ontdekt waar je hart ligt. Voor mij is dit portret- en interieurfotografie.
 
Na mijn opleiding heb ik een workshop bij Muk (interieurfotografe) gevolgd, om alle in en outs van interieurfotografie te leren. Goede interieurfoto's zijn een visitekaartje voor je bedrijf. Licht en compositie zijn belangrijke elementen. Ik breng de juiste sfeer over, uiteraard in overleg met jou. Foto’s bewerk ik zorgvuldig na. Zo zorg ik dat er een mooie serie ontstaat van jouw huis of jouw bedrijf.
 
Bij portretfotografie richt ik mij met name op de zakelijke en personal branding portretten. Iedere foto begint met een verhaal. Hoe wil jij overkomen? Met welk doel en voor welk middel? Welke locatie past het beste bij jouw foto? Ik houd van de dynamiek, mensen op hun gemak stellen en vooral goed naar ze kijken en luisteren. Dit levert de verbinding die ik zoek voor een persoonlijk portret.
 
Vooraf neem ik ruim de tijd om jouw wensen te bespreken. Daarbij geef ik advies vanuit mijn vakgebied. Zo komen we tot een goed resultaat. Het is voor mij belangrijk dat de klant tevreden is, en ik wil mooie foto’s maken.
 
Bekijk de foto’s eens op mijn website, dit is overigens een greep uit mijn portfolio. Wil je meer foto’s zien, of wil je eens vrijblijvend kennismaken? Neem contact met me op.
 
Voor meer foto’s kun je me ook volgen op instagram 

 

Contact

  • Instagram

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je vragen dan kun je mij altijd een bericht sturen

06-42514346

bottom of page